Persbericht Asbest Training

JUNE 24, 2015

PERSBERICHT WILLEMSTAD Afgelopen woensdag 24 juni heeft bpo curacao (onderdeel van bpo caribbean nv) de eerste Training Basiskennis Asbest gegeven. Een groep enthousiaste medewerkers van Delf nv, Refineria Isla Curacao BV, Frens Construction NV en van het Ministerie van Gezondheid Milieu en Natuurbeheer hebben allemaal de training met een afsluitende theorietest succesvol afgerond.
 
De Training Basiskennis Asbest is door bpo ontwikkeld om de bewustwording en de kennis over a...sbest te vergroten en daarmee de gevaren voor de gezondheid van mens en milieu te beperken. Hiervoor zijn specifieke bedrijven aangeschreven die in de dagelijkse praktijk en soms onverwacht worden geconfronteerd met deze gevaarlijke (bouw)materialen en toepassingen. Uit de ervaringen en behoeften bij deze bedrijven, gecombineerd met de specialistische kennis binnen de organisatie van bpo is een gefundeerde training vormgegeven speciaal gericht op de omstandigheden van deze regio. bpo verzorgt niet alleen deze training maar is ook de aangewezen partner voor het uitvoeren van inventarisaties, blootstellingsonderzoek, advies en ondersteuning op het gebied van asbest en andere (milieu) gevaarlijke stoffen door onze gecertificeerde deskundigen.
bpo geeft invulling aan de continuiteitsvraagstukken en de productiviteit van organisaties.Geeft advies, hulp en verzorgt standaard en op maat gemaakte trainingen rondom de thema’s Business Continuity, Occupational Health & Safety, Kwaliteit en Milieu. Of het nu gaat om ISO9001 of 14001, een veiligheidsstandaard als OHSAS18001 en de Caribbean Safety Standard of procesoptimalisatie, het maakt niet uit. Alles draait tenslotte om continu verbeteren en daar kan bpo elke organisatie bij ondersteunen.
Recentelijk heeft de Curaçaose vestiging zelf ook het prestigieuze ISO9001 kwaliteitsmanagement certificaat behaald.news

Safety Inspector Training Aruba

New office for bpo caribbean nv

Ballast Nedam Rigging and Hand Signal Training


Contact us:


Please enter name

Please enter your email address
Please enter a valid email address

Please enter message
code
Not readable? Change text.
Contact Info

bpo caribbean nv
Jamanota 19
Oranjestad,Aruba

bpo bonaire
Kralendijk, Bonaire

t  +297 7383302
e  info@bpo-caribbean.com

 

bpo curacao
Abraham de Veerstraat 6
Willemstad, Curaçao


  +5999 5283040
 info@bpo-caribbean.com

 

© 2020 - bpo caribbean n.v.

Facebook

Linked In